Felszólító Levél Érkezett

Amennyiben Társaságunk felszólító levelet küldött az Ön részére, kérjük, hogy rendezze tartozását az abban, valamint a Fizetni szeretnék menüpontban leírtak alapján, egyéb esetben (részletfizetési kérelem, információ kérés, reklamáció) szíveskedjen a felszólító levélhez mellékelt Válasznyomtatványt kitöltve visszajuttatni részünkre, vagy a Követelésazonosító megadásával keresse ügyfélszolgálatunkat a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségeinken.

Részletfizetési kedvezményre vonatkozó kérelem esetén kérjük, szíveskedjen a Részletfizetési kérelem, fizetési könnyítés menüpontban leírtak szerint eljárni.

Kérjük, hogy a hátralékra vonatkozó panaszát (lehetőség szerint az azt alátámasztó dokumentumok másolatának megküldésével) felszólító levél átvételét követően haladéktalanul szíveskedjen jelezni. A panaszkezelés során a vonatkozó jogszabályok illetve a Panaszkezelési Szabályzat szerint járunk el.

A követeléskezelési tevékenységünkről bővebben az MKK Zrt. tájékoztatói ügyfelei részére a követeléskezelési folyamatról menüben kihelyezett tájékoztatókban olvashat.